Ridpasset 24 Oktober - Dido

 
Passet med Dido var ett trevligt pass. Vi red ett pass utan större krav, utan hittade bara en trevlig känsla och övade sen lite öppna och sluta. Hon gjorde dem himla bra, så då kände jag att det var dags att avsluta.
 
Vi började med att jogga igång i lite låg, kravlös form i både trav och galopp. Vände lite över ridbanan hur som helst och höll den förvända galoppen på vissa linjer. Jobbade med att behålla samma form och takt utan att överdriva hjälpgivningen. Det gick riktigt bra faktiskt.
 
När vi blivit varma i kroppen gjorde vi sen lite öppna och sluta längs med långsidorna. Vi körde en övning jag gillar mycket. Man kommer genom hörnet och lägger en liten volt, sen går man in i öppna och kör det så länge man vill. Innan man tappar det hela lägger man en ny liten volt och går sen in i sluta, innan man tappar det lägger man en ny volt och går sen in i öppna eller sluta, och så håller man på sådär.  Fördelen i den övningen är att man kan anpassa den efter hur länge man kan gå i öppna/sluta och man får också hjälp av de små volterna att hitta böjningen.
 
Vi gör både öppna och sluta bra i höger varv, men i vänster har vi lite svårare. Men idag fick vi till riktigt bra åt båda hållen, så det var väldigt kul! Det blir till att träna det här inför vår tävlingsdebut! JAg har spanat på anmälningslistan, och ajg är nu 17e reserv istället för 19e. Så det går framåt, men jaa.. Jag lär inte få starta LA. Att 17 av 20 ska stryka sig känns inte rimligt.Remember me


Ladda ner en egen design gratis