Ridpasset 30 September - Zigge

Igår var en spännande dag! Det var nämligen första dagen någon annan än jag red på Zigge sedan skadan! Det var Anna som skulle få sitta på världens bästa häst! Dock är jag ju en liten fegis så jag red igång Zigge innan hon fick sitta upp. Han är ju en liten vildbuse ibland numera och jag vill inte att han gör något knasigt med henne på ryggen.
 
När jag satt upp och började rida kändes han mjukare än smör! Alltså han var SÅ himla fin! Supermjuk och bara väntade på instruktioner om vad som skulle göras. Han hade massa energi som gick att ta tillvara på och han kändes bara allmänt taggad på livet! Underbara häst!
 
När min uppvärmningstid var slut var det nästan så att jag inte ville hoppa av, haha! Men Anna fick hoppa upp och det gick jättebra! De var jätteduktiga och så fina :) Kul att se Z nöjd med någon annan :)
 
Men hur mycket längtar jag till nästa ordentliga ridpass efter igår!? SÅ sjukt mycket! Och det kommer inte bli något ordentligt ridpass förrän tidigast på måndag på grund av tävlingar på anläggningen i helgen. Supertrist. Men jag får leva på det här passet så länge.
 
 

Lyckliga jag! Tur att du hoppade av så jag fick testa, var ju sååå länge sen!
Remember me


Ladda ner en egen design gratis