Ridpasset 6 Oktober - Zigge

 
Igår blev det ett lite halvdant pass. Jag hade en liten dipp kan man säga. Zigge kändes ltie väl stel och hattig fram, men efter låååång uppvärmning och sjukt mycket kämpande med att rida på ändå från min sida, så blev han ändå himla fin. Då lyckades vi hitta tillbaka til ltakten och ta ut steget. Men FASEN att jag inte bara kan släppa allt. Allt jag hela tiden ska känna att han kanske är dålig igen. Blä.
 
Hur som helst, i vänstergaloppen var han suuuuperhärlig. Han var glad, busade lite, viftade på öronen (Zigges tydligaste tecken på att han är lite pigg) och hade mycket rörlighet. Han vände med väldigt bra till vänster och var väldigt reglerbar i steglängden. Så himla kul!
 
Imorgon, torsdag kommer equiterapeuten Kokko, ska bli skönt. Jag misstänker dock att vi komemr få viktboots-läxa igen, haha!

Mysigt att rida ut :D

För en sekund blev jag glad att fick komma ut i skogen.. Men läste vidare o tyckte synd om han igen. Varför får han inte ridas i skogen? A och O för hästen spec eftersom är skadad?

Svar: Vad tråkigt att du känner att du tycker synd om Zigge. Han har ett fantastiskt liv, så det behöver du inte göra. Svaret på din fråga är enkelt; veterinärs ordination och säkerhet. Vill du ha en mer utförlig förklaring kan du lämna dina kontaktuppgifter nästa gång ;)
sandraenerstrand.se
Remember me


Ladda ner en egen design gratis