Ridpasset 7 Oktober - Zigge

 
Ja hörni, nu blev det inget inlägg igår. Jag svävade på moln istället. Alltså , ridpasset dne 7 Oktober kan ha varit det allra härligaste ever! Zigge och jag promenerade fram ganska länge, både ute i mörkret och inne i ridhuset. Sen när jag satt upp och började rida var han så taggad. Han bara gick och väntade på mina hjälper och ville vara 110% till lags. Vi jobbade med skänkelvikningar, som gick jättebra, och tempoväxlingar som var bättre än någonsin!
 
Första gången jag provade att öka på steglängden lite i traven var på medellinjen, och jag fick sånt jäkla gensvar att jag blev helt förvånad. Jag tänkte att det inte kunde vara sant att vi fick till det sådär bra, så jag var tvungen att göra en gång till... och en till, och ytterligare en. Sen fick jag lov att ge mig. Vi fick till en stegökning som var helt galet bra för oss! Bästa Z!
 
När vi jobbade i galoppen var han så himla ridbar. Vi kunde öka och minska som bara den, vände runt sjukt bra, kunde sätta ihop och komma under mycket mer. Alltså MY GOD vilken häst! Bästa av allt var att jag kunde verkligen öka iväg på långsidan och sen sätta ihop på bara något steg och sen vända in på en liten volt i lugn, samlad galopp fortfarande i låg form. Alltså....! #Bästhäst!

Kul att ridpasset gick så bra!

Härligt! Det kommer att gå så bra på söndag!
Remember me


Ladda ner en egen design gratis