Veckoplanering v.41 - Zigge

Här har vi veckans preliminära planering, men som vanligt lär det väl inte bli exakt som det ser ut, haha! Förra veckan hade jag ju en jättebra plan, men det gick inte att genomföra. Nä, istället fick Z vila torsdag-söndag. Så.... Måndagspasset lär bli spännande tror jag, haha! Jag kan tänka mig att han kommer vara pigg, som bara den. Och förmodligen rätt stel. Så måndagens pass blir nog mest ett "springa av sig-pass" med lite mjukgörande övningar.
 
På tisdagen ska jag nog rida lite lösgörande, eller kanske bomarbete, det beror lite på hur det ser ut. På onsdagen ska jag försöka mig på ett pass med lite programdelar inför söndagen (!!!!!)
 
På torsdagen ska han få vila, men någon av dagarna i veckan kommer förmodligen equiterapeuten och det kan ju ha stor påverkan på veckoplaneringen. Hoppas han kommer så tidigt i veckan som möjligt så vi hinner igång innan P&R igen.
 
Sen fredag och lördag då blir det att öva upp inför Pay&Riden, GUD vad jag längtar! Jag kommer starta LA:3 som är mitt absoluta favoritprogram och jag ska även rida Dido då. Jag kommer också rida Dido idag, måndag och förmodligen någon mer dag innan P&R. Tagga ytterligare en underbar vecka!!!!



Remember me






Ladda ner en egen design gratis