Veckoplanering v.43 - Zigge

Såhär ser veckans planering ut. Idag, måndag tar vi ett lugnt pass i skogen och eventuellt liten stund på banan för att jobba igenom kroppen. Jag tycker det är viktigt att han får röra på sig dagen efter hoppning, känns inte bra att låta honom bli stel om ha nhar lite träningsvärk. Beroende på underlaget och hur han sköter sig i skogen så får vi se om vi behöver gå in på någon ridbana.
 
På tisdag blir det ett dressyrpass med longering innan tänkte jag. På onsdag är det vilodag och då blir det skrittjobb. Viktigt att han får röra på sig ordentligt. Hans ben är inte att leka med nu när det börjar bli kallt ute och han står i fålla :(
 
På torsdag sätter vi igång igen med lite dressyr och på fredag ska vi hoppa lite igen. Jag ska bara komma på någon bra övning.
 
Sen lördag och söndag blir det dressyrpass på lille prinsen, och då ska jag också försöka köra longering innan. Men jag skulle verkligen behöva göra någonting åt bootsen. De är så fruktansvärt svåra att få på och av, och jag får kämpa som ett djur. Jag blir helt slut av att få av dem. Det måste ju kunna gå på något sätt.
 
Förutom de här passen kommer jag att rida Dido också. Måndag, onsdag och lördag blir det den här veckan. Vi ska jobba på att få till stabiliteten i övergångar tänker jag. Att inte spänna till, utan istället få till mjuka fina övergånger i ett avspänt mode. Plättlätt eller hur!? ;)Remember me


Ladda ner en egen design gratis