Tankar inför MsvB-starten Del 4 av 6

Det här inlägget är en del av sex delar av ett långt inlägg med tankar från 16 juni och framåt och publiceras med andra ord långt efter det är skrivet. Men här kan ni alltså följa mina tankar den senaste tiden som jag hållit inne med.
 
Skrivet 14 Juli
Alltså! Idag känns det himla bra! Och pirrigt! I övermorgon gör vi det här. Vi debuterar MsvB. Hur sjukt? Men jag känner mi gändå ganska bra just nu. Jag är absolut inte kaxigt lugn, utan är fortfarande himla övertygad om att vi mest troligt inte blir godkända.... MEN, Zigge har varit så jäkla fin senaste ridpassen och han börjar verkligen förstå hur han ska göra bytena till höger nu. Slutan på diagonalen börjar också gå betydligt bättre och till och med riktigt bra vissa gånger.
 
Men igår kväll fick jag ett meddelande där jag blev tillfrågad om jag vill rida Zigge i laget för Division 1 i höst. Division 1 går i MsvB:2 i grundomgångarna och i MsvB:5 i finalen. Åhhh! Jag svarade ja såklart, men att jag inte vet om vi är på rätt nivå. Men jag fick fina uppmuntrande ord tillbaka och det känns SÅ kul att man tänkt på mig! Även om jag vet att det kan vara svårt att få ihop lag och att man ibland kanske tar med någon som är på gränsen till kvalificerad... Så har man ändå tyckt att vi är det! :D Tjoho! Så det känns ju ändå himla härligt! Tack, tack, tack för förtroendet! ♥ Men nu blev det också pirrigt. Fasen vad en del av mig vill prestera på lördag nu. Hahahah! Men vi ska bara göra vårt bästa och ha kul. Allt annat kommer sen.
 
 Klockan 14.00 imorgon kommer nästa del!Remember me


Ladda ner en egen design gratis