Onsdag 29 Juni

Godmorgon!
 
Onsdag och jag börjar arbetsdagen vid ca 7.30 och har sen ett möte med min personal. Ska bli kul, det känns osm det var jättelänge sedan ajg träffade dem. Jag har ju senaste veckan antingen varit ledig för att det varit midsommar, eller så har jag jobbat på mitt andra jobb, som ridlärare. Så det blir kul att komma tillbaka till mitt "vanliga" jobb igen.
 
Annars idag har jag bokat tvättid. Jag ska tvätta lite ridkläder. Framförallt tröjor och mina vita ridbyxor. Har inte tvättat de vita på säkerligen de senaste.... tre tävlingarna, hehe.Hur gör ni med det där? Hur ofta tvättar ni era vita ridbyxor? Och vanliga med för den delen? Jag tvättade alltid mina vita efter varje gång jag använt dem förut, men de förstörs ju av det. Så nu tvättar jag bara om de faktiskt blivit synligt nedsmutsade. Alltså då inte på sitt-delen av byxorna. Där blir dem alltid svarta, men jag tänker att det inte syns ändå.
 
Idag ska Zigge ha vilodag, han har gått fyra pass i rad nu och gjort dom jättebra. Så idag är det återhämtning. Jag är lite inne på att tvätta svansen och pyssla med honom och sen ta en promenad. Det är som vanligt viktigt för Zigge att han verkligen rör på sig även under vilodagarna, men han behöveri nte anstränga sig så hårt.
 
Nähäpp, nu ska jag sätta fart. Ha en fin dag!
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis