Ridpasset 14 Juni - Zigge

 
Igår när jag kom till stallet blev jag så glad. Jag träffde ridläraren som haft med Zigge på ridskolelektionen och hon var så himlapositiv till honom. Han hade varit jättefin sa hon, ännu bättre än förra gången. Och förra veckan gick han ju jättebra av det jag såg! Hon sa att han hade varit väldigt pigg, men att han hade skött sig bra., Jättekul!
 
När jag gick bort till Zigge såg han så nöjd ut och han blev glad när jag kom. Jag älskar att han ser så nöjd ut med livet just nu. Jag valde ändå att rida ett extra pass på kvällen, bara för att stämma av. Det är ju så otroligt viktigt att Zigge rids rätt och att han får jobba igenom kroppen för att hålla. När jag fick höra att han hade gått så bra på lektionen hann ajg tänka att "Jamendå behöver jag ju inte rida.." Men, sen kom jag ihåg att det är bättre att vara på det säkra före det osäkra och då valde jagatt sitta upp och stämma av ändå. Vi red nog effektivt i max 20 minuter, men kände på alla gångarter i båda varven.
 
Han kändes helt okej under passet, om än något överladdad. Men det finns en naturlig förklaring till att han är extra pigg, och det gäller bara för mig att hitta hur jag ska hantera det. Men det är nyttigt! Idag ska han återigen gå ridskola, men med Anna som han är van vid. Han älskar verkligen att gå med lektionshästarna, haha! Jag längtar som bara den till torsdag då jag och Zigge påbörjar nya utmaningar i träningen. Jag har nämligen tänkt att vi ska börja förbereda oss för att kunna öva in byten. Zigge kan ju redan byta på hjälpen, men han gör tyvärr orena byten helst. Så det ska vi försöka få till, rena byten. Det går om jag är jääääättenoggrann, men det här med timing är inte alltid det lättaste. Så det blir en riktig utmaning och JÄKLAR vad taggad jag är på att få till det!Remember me


Ladda ner en egen design gratis