Ridpasset 31 Maj - Zigge

 
Alltså min fina fantastiska häst! Igår blev det ett riktigt svettigt pass på kvällen. Jag jobbade ganska sent så det blev ett senare ridpass, men det var nog rätt skötn både för mig och för Zigge. Det var ju så himla varmt igår!
 
Hur som helst så var Z himla pigg när vi började passet. Han låg på rätt ordentligt och det blev en hel del öronskakningar. Men det var lite väntat då Zigge haft en lugnare period här över helgen. I början kände jag mig helt kass och fick inte alls till det. Efter en stund kom jag på att jag nog behövde sätta ner foten och vara lite extra tydlig mot mr Grå och då blev han jääääättefin! Han var SÅ ambitiös och vi blev helt sjöblöta båda två.
 
Vi jobbade mest lösgörande och framförallt i galopp. Vi gjorde en del tempoväxlingar och vi lyckades faktiskt sätta ihop galoppen riktigt ordentligt bitvis. Han var SÅ duktig! En stund i högergaloppen kändes han bara så grym så jag var tvungen att vända runt och Zigge gjorde faktiskt början till en piruett! Bästa bästa häst! Efter det så avslutade vi och travade av och sen skrittade vi av ganska länge.
 
Jag är så taggad på att bygga muskler på Zigge i sommar. Han börjar nu äntligen få lite rundare rumpa igen och det ska bli ännu mer! Så himla kul!Remember me


Ladda ner en egen design gratis