Slut på tävlingssäsongen?

Efter senaste tävlingen publicerade jag bilden här intill på min instagram. Som ni ser skrev jag till bilden "Bästa Zigge avslutar tävlingssäsongen på topp. 70,745% och Vinst i MsvC:1 idag". Det har vi fått en hel del frågor på. Varför det är lut på tävlingssäsongen och så alltå. Svaret är helt enkelt att vi inte har några fler tävlingar inplanerade innan sommaren.
 
Jag har nämligen kikat runt och känt att det inte fanns några tävlingar att åka på under sommarmånaderna. Så därför tänkte jag at det nu var ett litet tävlingsuppehåll som jag hoppas kan tas upp igen i augusti. Men nu har jag kanske tänkt om...
 
Jag kikade faktiskt runt lite och såg ett par tävlingar även under juli som jag gärna skulle åka på. Men vi får se hur vi gör. Jag har haft lite andra planer för sommaren nu i och med att det inte skulle vara några tävlingar, men man kan ju alltid tänka om. Det är roligt med tävlingar, hehe!
 
Men med andra ord blir det kanske ett par tävlingar i sommar i alla fall. Jag har faktiskt anmält oss till en, men vi får se om jag kanske avanmäler. Än så länge har jag ett tag på mig att bestämma mig. Vad tycker ni?
 
Och till er som nu direkt undrar om Zigge inte får gå på bete för att jag ska tävla... Nej. Så är inte läget. Zigge ska inte åka iväg på någo bete oavsett. Han klarar inte det. Och tävla gör vi för att både jag och Zigge tycker det är kul. Zigge är aldrig så glad som på tävling. Så take it easy ;)
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis