Tävlingsdax!

 
Idag är det tävling igen! Tjihoo! Vi ska åka till Botkyrka och rida en LA:3 och en MsvC:1. Ska bli superkul! Och det är förmodligen näst sista tävlingen för vårsäsongen. Senaste tiden har dock Zigge gått så jäkla fint på träning att jag knappt vill åka och tävla ifall det inte går så bra, haha! Just nu svävar jag ju på moln för att allt går så bra. Men det ska bli kul, vi gillar ju att tävla!
 
Jag tror dock vi kommer få kämpa med avspändheten. Det är ju det vi haft lite kämpigt med senaste tävlingarna, att Z blir lite för laddad. När han blir sådär laddad så spänner han sig lite och dessutom stänger han av lite grann. Så det blir inte att han lyssnar på mig. Men det ska vi försöka bättre oss på.
 
Jag tror att vi kanske inte kommer få så hög procent i LA:3 idag. Dels känns det som att Z kanske kommer köra sitt race då han kan programmet så väl, men jag har också sett att den domaren som ska döma klassen brukar ligga lite lägre. Han dömde förklassen till finalen i division 2 och då vann dom på 64% vilket ju inte är så högt för att vinna. Men det viktiga är ju att man bedömer lika på alla, och det verkar han ju ändå göra :) Men som vanligt skiter jag ju lite i vad alla andra får, såklart är det extra roligt om vi lyckas få bra i förhållande till de andra, men först och främst vill jag få till en bra ritt. Resten får komma och det kommer. Men jag blir typ lite extra taggad och tänker typ "Nu jäklar ska vi visa!" Haha! Vi får ha som mål att bevisa att man minsann kan få 8or! ;)
 
I MsvC:1 hoppas jag på att kunna rida godkända skolor och att verkligen få till de enkla bytena och den förvända galoppbågen. Just galoppbågen har vi fått himla dåligt på den senaste tiden och det var ju vår paradgren förut. Den ska jag vara himla noggrann med. Skolorna har nog inte riktigt ått så mycket uppmärksamhet som de borde den senaste tiden så jag är lite orolig för att de kommer bli ovanligt kämpiga. Men vi ska satsa allt vi har!
 
Åhh det ska bli SÅ roligt! Vil ni följa på Equipe har ni länkarna här:
 
För att se vårt resultat i LA:3, start 13:37
För att se vårt resultat i MsvC:1, start 16:00Remember me


Ladda ner en egen design gratis