Vilken häst! Kan inte fatta!

 
Vilken dagvi hade igår! Jag har fortfarande inte fattat vad osm hände. Jag är fortfarande i någon form av lyckorus blandat med total förvåning. Zigge kändes rätt fin i MsvC:1 och jag hade iiiiiinga förväntningar alls efter att inte alls ha hunnit rida fram på det sätt jag ville. Jag har heller aldrig varit så kissnödig under en ritt, men det fanns liksom inte tid att hinna gå på toaletten när vi blev 1 timme försenade till tävlingen.
 
Så går han in och bara lyssanr 100% på mig, gör exakt som jag säger och är mer framåt och mjukare än någonsin på en tävlingsbana och slutar på 70,745% i MsvC som höll till en vinst! Hur sjukt!? Han plockade hem sex 8or varav två var koefficient på! Så galet! Jag fattar fortfarande inte!
 
I LA:1 sen schabblade jag bort mig och satt och flög runt på mina rosa moln, red fel väg och skrattade och fegade genom hela programmet. Men ändå plockade han hem 67% och en fjärdeplacering som också hade räckt till en tredjeplacering om jag inte ridit fel väg. Tokigt, men sånt som händer.
 
Jag är SÅ galet jäkla stolt över min fina lilla häst! Aldrig hade jag kunnat tro att vi skulle kunna sätta en MsvC-ritt så som igår! Inte heller att vi skulle lyckas plocka ihop över 70% i MsvC! Bästa, bästa ZIgge! Du anar inte hur tacksam jag är över att du låter mig få uppleva det här! ♥
 
Och tusen tack till alla er som hejar på! Ni är guld värda och utan er är vi ingenting! Ni som stöttar, ställer upp, hjälper till och gläds med mig! Jag är så glad att ni finns där! ♥
 
 
Självklart kommer filmer och utvärderingar av starterna som vanligt ;)

Åh!! Stort stort grattis!! Ni är så underbart fina tillsammans.

Svar: Åh gulle du! :) Tack så mycket! <3
sandraenerstrand.se
Remember me


Ladda ner en egen design gratis