Kiropraktorbesöket 11 Maj - Zigge

 
Igår hade vi kiropraktorn ute hos Zigge för att kolla igenom. Jag har ju tyckt att Zigge känts lite sned och knasig så jag tänker att det är lika bra att kolla igenom på alla sätt och vis. Zigge har kiropraktor Kokko (Kauko Luomala) och jag är jättenöjd hittills. Jag gillar att jag får ställa de frågor jag har och att han gärna ger ett svar och förklarar så jag ska förstå. Det är något som är viktigt för mig när jag väljer personer till Zigge.
 
Hur som helst, den här gången blev domen att Zigge var kort i vänster framben, det brukar annars alltid vara höger, så det var intressant. Sen hade han också lite ömt i ryggen. Koko satte nålar och Zigge blev skitförbannad först, men stod sen och myste. Knashäst.
 
Zigge skulle skritta igår efter behandlingen och även idag, sen kan vi rida som vanligt, men longera med viktboots innan passet. Då blir det som förut fast andra varvet. Det vill säga att han har vikter på vänster framben och longeras i högervarvet. Vi börjar med 5 minuter och under en månads tid ökar vi successivt så vi kommer upp i 10 minuter. Sen ville han äen prova att sko Zigge med långa ringskor bak. Det för att hjälpa honom med hakningarna han har på bakbenen. Spännande!Remember me


Ladda ner en egen design gratis