Senaste tiden

 
Hej på er alla! Hur mår ni? Jag mår bra, men har hostat lite mycket på sistone, så jag har lyckats hosta sönder en muskel. Inte superskönt faktiskt. Men, men, det kunde vara värre.
 
Senaste tiden har verkligen varit fullt upp och helt fantastisk! Lägenheten blev såld till ett bra pris, så om knappt två veckor flyttar vi äntligen till vårt första egna hus. Goals! Gissa om jag längtar?
 
För övrigt ser ni lite bilder här ovan på vad mitt liv har betått av. Mat, mat och mat - både ensam och med fina vänner. Jag ääälskar ju mat i vanliga fall, men nu är jag typ besatt, haha!
 
I lördags hade jag lektioner igen och det var SÅ kul att träffa alla elever igen, dom är bäst! Sen på kvällen var vi på bio och sen på söndagen åkte vi och köpte inredning till klädkammaren i vårt blivande sovrum. Så himla lyxigt att få en klädkammare och ett badrum i vårt egna sovrum!
 
Idag har vi varit på kurs. Förlossningskurs. Spännande! Sofia och Rasmus, ett par kompisar, ska också ha barn nätan samtidigt som oss så de var med på samma kurs och efteråt gick vi ut och käkade middag ihop. Supermysigt och så kul att kunna snacka lite med några som går igenom samma sak som vi gör. Efter middagen tog vi bilen och åkte förbi vårt hus. Spanade lite och längtade! 1 september - kom NU!

GRATTIS ABBE 9 ÅR

 
Idag fyller den här lilla guldklimpen år! Hela 9 år blir han! Tänk vad gammal han börjar bli, min lilla bebis. Vi har haft många roliga stunder ihop och jag vet ingen hund som är knäppare än Abbe. Just nu är Abbe lite sjuk, så jag hoppas verkligen att han frisknar till så snabbt som möjligt så vi kan få 9 år till med honom! ♥
 

Barnvagnsköp och nervositet!

Alltså jag är SÅ nervös i mitt liv just nu! Haha! Och jag är så himla distraherad. Jag har tre saker på hjärnan som snurrar. 1. Bebis. 2. Husköp. 3. Lägenhetsförsäljning. Och just nu gör den sista av de här tre mig så otroligt nervös! Imorgon har vi visning på vår lägenhet och även på måndag. Att jag är så nervös är för att jag verkligen vill att vi ska få så mycket för den att vi kan flytta på en gång till huset och då ha dubbelt boende ett par månader. Men samtidigt är det helt fel tid at sälja lägenhet egentligen. Man brukar ju inte sälja så mycket under sommaren och marknaden har ju knappt hunnit komma igång. Men men. Vi får hålla tummarna. Jonn försöker säga till mig att det inte finns någon anledning att stressa upp mig för det här, vi kan inte göra så mycket mer än att se vad som händer. Men hur ska man klara det!?
 
Nåja, en annan sak som, kanske inte så konstigt, snurrar mycket i mitt huvud är ju bebis. Vi är nu i vecka 32 och det är 61 dagar kvar till BF (Beräknad födsel) och i veckan tog vi ett stort steg! Vi köpte barnvagn! Det blev en Bugaboo Buffalo med svart chassi (själva ställningen) och grå klädsel. En åkpåse till, såklart den med massa finesser, hehe. Den var SÅ gosig! Jag vill typ själv krypa ner i den. Sen köpte vi faktiskt en skötväska som inte hörde till, utan valde ett annat märke. En som var mycket snyggare och ser mer ut som en vanlig väska. När jag kom hem frågade Jonn om jag tänkt på att han också ska gå med den, haha! Men han kommer känna sig löjlig med vilken det än hade blivit, hehe! Men en sak som slår mig är att herregud vad man verkligen måste ha pengar för att ha råd att skaffa barn! Nu har ju jag och Jonn det väldigt bra ställt så oss går det ju liksom ingen nöd på, men jag tänker på alla som itne är lika lyckligt lottade i livet. Hur tusan har de då råd med alla saker man måste ha? :O
 
 

Full fart!

Godmorgon! Idag är det en händelserik dag! Vi ska nämligen ha förhandsvisning på vår lägenhet. Vi har ju egentligen visning först på söndag och måndag, men idag ska några som anmält intresse redan komma och titta. Ååhh vad jag hoppas att de gillar lägenheten och vill köpa den, hehe! Håll tummarna med oss! Så nu på morgonen fixar vi det sista inför visningen, sen ska jag kila till jobbet för ett möte och sen är det visningsdags. Vi ska såklart inte vara med, men nyfiken är man ju.
 
Efter jobbet sen idag ska jag åka ut till den här lille killen nedan. Han heter Valle och det är honom jag har varit hos i ett nytt stall några gånger. Jag har inte skrivit så mycket om det än, men med all sannolikhet kommer ni se mycket mer av honom sen. Valle är nämligen min "nya" häst. Men han är inte min, utan han ägs av en helt fantastisk tjej som är allt man kan önska sig i en hästägare! Planen är att jag ska hjälpa till med honom och träna och även tävla om och när tillfälle ges. SÅ kul och jag är SÅ peppad! Älskar också att vi redan har högt uppsatta mål för Valle och så får vi följa planen! Sikta mot stjärnorna så kommer man jäkla långt!
 
Nu har jag dock tagit beslutet att inte rida mer innan bebis kommer. Magen börjar bli stor och jag får ju liksom inte trilla av. Valle är 4 år och bara riden i några få månader, så det känns som en alldeles för stor risk. Så tills jag kan sitta upp på honom jobbar vi från marken och bygger en relation. Det här ska bli SÅ roligt! Jag har ridit honom några gånger och det är en mycket fin känsla! Även om jag mest har "åkt" häst och inte ställt några krav direkt så känner man ju en hel del ändå. Jag längtar och nyper mig i armen för att verkligen veta att det är sant!