Full fart!

Godmorgon! Idag är det en händelserik dag! Vi ska nämligen ha förhandsvisning på vår lägenhet. Vi har ju egentligen visning först på söndag och måndag, men idag ska några som anmält intresse redan komma och titta. Ååhh vad jag hoppas att de gillar lägenheten och vill köpa den, hehe! Håll tummarna med oss! Så nu på morgonen fixar vi det sista inför visningen, sen ska jag kila till jobbet för ett möte och sen är det visningsdags. Vi ska såklart inte vara med, men nyfiken är man ju.
 
Efter jobbet sen idag ska jag åka ut till den här lille killen nedan. Han heter Valle och det är honom jag har varit hos i ett nytt stall några gånger. Jag har inte skrivit så mycket om det än, men med all sannolikhet kommer ni se mycket mer av honom sen. Valle är nämligen min "nya" häst. Men han är inte min, utan han ägs av en helt fantastisk tjej som är allt man kan önska sig i en hästägare! Planen är att jag ska hjälpa till med honom och träna och även tävla om och när tillfälle ges. SÅ kul och jag är SÅ peppad! Älskar också att vi redan har högt uppsatta mål för Valle och så får vi följa planen! Sikta mot stjärnorna så kommer man jäkla långt!
 
Nu har jag dock tagit beslutet att inte rida mer innan bebis kommer. Magen börjar bli stor och jag får ju liksom inte trilla av. Valle är 4 år och bara riden i några få månader, så det känns som en alldeles för stor risk. Så tills jag kan sitta upp på honom jobbar vi från marken och bygger en relation. Det här ska bli SÅ roligt! Jag har ridit honom några gånger och det är en mycket fin känsla! Även om jag mest har "åkt" häst och inte ställt några krav direkt så känner man ju en hel del ändå. Jag längtar och nyper mig i armen för att verkligen veta att det är sant!
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis