Senaste tiden

 
Hej på er alla! Hur mår ni? Jag mår bra, men har hostat lite mycket på sistone, så jag har lyckats hosta sönder en muskel. Inte superskönt faktiskt. Men, men, det kunde vara värre.
 
Senaste tiden har verkligen varit fullt upp och helt fantastisk! Lägenheten blev såld till ett bra pris, så om knappt två veckor flyttar vi äntligen till vårt första egna hus. Goals! Gissa om jag längtar?
 
För övrigt ser ni lite bilder här ovan på vad mitt liv har betått av. Mat, mat och mat - både ensam och med fina vänner. Jag ääälskar ju mat i vanliga fall, men nu är jag typ besatt, haha!
 
I lördags hade jag lektioner igen och det var SÅ kul att träffa alla elever igen, dom är bäst! Sen på kvällen var vi på bio och sen på söndagen åkte vi och köpte inredning till klädkammaren i vårt blivande sovrum. Så himla lyxigt att få en klädkammare och ett badrum i vårt egna sovrum!
 
Idag har vi varit på kurs. Förlossningskurs. Spännande! Sofia och Rasmus, ett par kompisar, ska också ha barn nätan samtidigt som oss så de var med på samma kurs och efteråt gick vi ut och käkade middag ihop. Supermysigt och så kul att kunna snacka lite med några som går igenom samma sak som vi gör. Efter middagen tog vi bilen och åkte förbi vårt hus. Spanade lite och längtade! 1 september - kom NU!Remember me


Ladda ner en egen design gratis