Helgen vecka 49

 
I helgen har ju vi varit i Hudiksvall och hälsat på Idas farmor. Det har varit SÅ mysigt och det blev första gången Ida sov borta. De enda nätterna hon inte sovit hemma i vårt hus är ju de två första nätterna på BB. Men det har gått SÅ bra, vi har verkligen världen bästa lilla bebis!
 
Vi åkte i torsdags efter Jonn hade jobbat och vi sen varit på efterkontroll på mödravårdcentralen. Vi hade ju ingen aning om hur resan skulle gå med Ida. Hon gillar ju att åka bil, men vi har ju aldrig åkt sådär långt tidigare. Men det gick jättebra! Vi gjorde ett par stopp för mat, men i övrigt sov hon hela resan. Duktig! När vi kom upp på torsdagskvällen var klockan mycket så då var det bara att gå och lägga oss direkt. Ida fick sova i Jonns gamla spjälsäng - Hur gulligt?
 
På fredagen tog vi sovmorgon, och jag tror Karin, Idas farmor, var lite förvånad över hur länge Ida kan sova, haha! Vi sov hela natten, sen fick hon mat vid 7-tiden och sen somnade vi om till 10. Så skönt! När vi sen hade gått upp och gjort i ordning oss och ätit frukost och så var klockan redan mycket. Då packade vi ihop oss och åkte till Brista shoppingcenter. Där gick vi runt och myste, köpte julklappar och fikade. Jag ammade Ida in public för första gången, men det var ju inte så farligt. Syns ju knappt att man ammar liksom. Vi köpte också massa saker till en julgran - Hur mycket tror ni att jag älskar att vi ska ha julgran i år!? På kvällen sen åt vi suuuupergod middag och drack ett glas vin. Mums!
 
På lördagen tog vi återigen sovmorgon. Denna gång ännu längre! Kvart i elva vaknade vi, hahaha! När vi gått upp och gjort oss i ordning åkte vi på julmarknad, supermysigt! Även där shoppade vi lite grejer. Men mest lite julpynt till hemmet. Jag tycker ju att vi behöver mer julpynt nu i huset. Så härligt! På kvällen sen blev det ytterligare en god middag.
 
På söndagen sen ställde vi klokan tidigt och åkte hem direkt efter frukost. Så vi lämnade Hudiksvall vid 8-tiden och anledningen till det var att Jonn skulle hem och adventsbada! Han och Joacim, Jonns systers kille, badar varje andra advent och skänker pengar till välgörenhet. Så knasigt, men en bra grej! I år gick pengarna till Cancerfonden. Förra året fick filmbeviset på det hela en ordentlig spridning, jättekul! Efteråt åkte vi hem till Camilla och Joacim på advensfika och Camilla hade som vanligt fixat massa fint och gott. En toppenhelg med andra ord!
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis