Helgen vecka 50

Här kommer lite helgen i bilder:
 
 
På fredagen var det julbord med Jonns firma. Så mysigt! I år var vi på Bommersvik. Ett traditionellt julbord med fokus på lite närodlat. Det var jättebra. Varje år bruakr vi ju köra på olika ställen och jag tycker nog att det är roligast när det blir ett lite ovanligt julbord, som liksom inte är traditionell julmat, men det var riktigt bra ändå. Och sm vanligt trevligt att träffa Jonns anställda och alla runt omkring företaget.
 
 
På lördag förmiddag jobbade jag ju på ridskolan som vanligt. Det blev sista gången innan jul så det blev många kramar. Och mina sötnosiga elever, jag fick massa fina presenter! Fina kläder till Ida, prosecco och choklad, fina blommor och en handgjord nyckelring i läder. Såå bortskämd! När jag kom hem efter jobbet möttes jag av bilden ovan till höger. Hur gulligt? En liten powernap tillsammans, min fina familj ♥ Bilden till vänster är en typisk bild på hur våra morgnar ser ut innan jag åker till jobbet. Går upp och matar henne och sen får hon sitta med mig när jag pumpar ur det sista så hon har något att äta när jag är borta. Då är hon alltid superglad och myser och skrattar. Älsklingen!
 
 
På lördagkvällen gick vi över till ett par grannar, desom bor närmast oss. Det blev goda snacks, vin/öl och massa prat! Så mysigt! Vi har verkligen haft sån tur och fått grymt bra grannar som vi har väldigt kul tillsammans med! Efter en stund kom även ett annat par över så vi blev hela gänget. Det blev med vin och öl och kvällen blev sen. Men SÅ trevligt!
 
 
På söndagen började vi med sovmorgon och sen mys i soffan. Jonn byggde en klädhängare till vår hall och sen tog jag och Ida en promenad med granntjejerna. Det var helt galet fint väder så det var riktigt skönt! Sen på kvällen kom Idas farfar över en sväng, vi käkade middag och han hjälpte oss att byta lite lampknappar till att bli dimrar istället. Så skönt att själva kunna bestämma hur ljust det ska bli när man tänder. Perfekt! En riktigt trevlig helg helt enkelt! Remember me


Ladda ner en egen design gratis