Helgen

Hoppas ni haft en fantastisk helg! Det har jag haft! En riktig myshelg faktiskt! Utom ett inslag som är det värsta på länge. Himlen har fått ännu en fin människa, cancer är en hemsk sjukdom. ♥
 
I fredags var ju Jonn ledig och då blv det en massa fix hemma. C kom hit en stund för Jonn skulle fixa hennes bil. Sen på kvällen åt vi supergod sallad och myste framför Idol. Testade för första gången att elda i vår kamin också, som jag har längtat! Det var HUR mysigt som helst!
 
 
På lördagen började jag med att gå upp tidigt och åka till jobbet. Det var lika kul som vanligt och eleverna var superduktiga! Sen kom Jonn förbi med Ida och lämnade henne och min bil. Han hade nämligen varit hos min pappa och dom tillsammans hade fixat min bil och sen hade Jonn åkt och besiktat den (Det kan ha varit körförbud... Oops!) Sen åkte jag hem och Jonn åkte ut och körde cross. När Jonn kom hem myste vi ner oss i soffan och kollade på serien Helikopterrånet, sjukt spännande!
 
På söndagen började vi med en mysig dag hemma och fixade lite grejer. Sen blev det adventsfika med våra fantastiska grannar. SÅ mysigt att ha roliga och trevliga grannar! Älskar att bo här! Ida fick vara finklädd i sin klänning hon fick av grannarna, dottern i familjen fick välja. Så söt!
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis