Tisdagen

Vilken dag jag hade igår! Herregud! Den började på BVC med Idas 2 månaders kontroll. Allt var bra där, hon växer som hon ska och vägde nu 5310 g och var 59,5 cm lång. Vår stora tjej! Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning för jag skulle nämligen åka buss in till Södertälje! Idas första busstur! Det gick ju inte riktigt som planerat kan man väl säga. Som ni säkert vet har det ju snöat en hel del... Jag gick hemifrån i okej tid, men jag har absolut inte räknat med att det skulle vara oplogad väg hela sträckan till busshållplatsen. Jag förstod ju såklart att skogssträckan skulle vara det, men inte hela bilvägen.. Så jag krigade mig igenom 1,5 dm snö i 1,3 km som det är till busshållplatsen. Med en barnvagn! Jag kan säga såhär... Jag hann inte till bussen. Mitt fina lockade hår blev blött och därmed spikrakt efter en liten stund. Jag svettades. Jag var arg. Dessutom svek mitt lokalsinne (som vanligt) och jag tog fel sväng i skogen vilket gjorde att jag missade bussen. Annars hade jag förmodligen hunnit. Men, jag har tur som har världens bästa granne som kom och skjutsade mig till centrum så jag kunde ta en annan buss därifrån. Så Ida fick premiäråka buss i alla fall!
 
Efter att ha gått på stan ett tag gick jag till mitt jobb där jag och Ida träffade alla fina kollegor. Ida fick hoppa runt i lite olika famnar och var lika glad som vanligt, trots att hon egentligen borde varit gnällig av hunger. Men icke. Älskar att hon gärna vill vara i folks famnar! Såååå skönt! Efter en liten stund gick jag och matade henne och sen hämtade Jonn henne. För då började julfesten! Det blev julmat och tävlingi pepparkakshusbygge, men framförallt: Ett asshysst luciatåg! Det bestod av en lucia med ljuskrona av ficklampor, ett ljus, en lussebulle, en stjärngosse, ett paket, en julgran, en tomte, en stjärna och en ren. Var och en fick en egen sång och körde då en egen liten dans. Underbart!
 
Efter julfesten var vi ett gäng som gick vidare och drak goda drinkar. Jag tror vi gjorde hela kvällen för den serveringen, haha! Vi var typ 20 pers! Men det var riktigt trevligt och jag fick höra lite vad som hänt under min föräldraledighet. Älskar min personalgrupp, dom är så härliga! Många roliga och tokiga saker händer, bästa storyn var om han som råkade lura en person att han satt i rullstol och sen itne riktigt kunde ta sig ur situationen så fick klä ut sig, hahahah!
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis