Vecka 49

Hejhopp! Den här veckan är en riktigt lugn och mysig vecka. Vi började i måndags med en hel hemmadag jag och Ida. Vi gick på promenad i det fina krispiga vädret och sen städade jag hela huset. Ida var så snäll och var vaken mer eller mindre hela tiden och satt och tittade på mig när jag for runt och dammsög, dammtorkade, skurade golven och fixade lite med julpyntet. SÅ härligt med en snäll bebis, hoppas det håller i sig! Nu är det alltså både rent och julfint här hemma, älskar vårt fina hus!
 
 
På tisdagen gick vi på promenad med Erica och Alice, så härligt att ha en så fin vän så nära! Jag försöker ju promenera minst en timme varje dag med Ida. Både för att hon ska få frisk luft, men också för att jag ska få det och även lite motion. Perfekt! Dock saknar vi ju såklart Abbe, hade varit så mysigt att ha honom med. Men han har det bra nu. Oftast går jag och Ida själva och då sover hon oftast och jag lyssnar på ljudbok. Gissa om jag har plöjt igenom ett antal senaste månaderna, hehe! Men vissa dagar får vi alltså sällskap av Erica och Alice och det är himla trevligt!
 
 
Idag är det onsdag och vi började dagen med en sovmorgon. Såååå lyxigt att ha en bebis som älskar att sova på natten och som låter mig ha sovmorgn när jag vill. Det enda villkoret just nu är att hon får komma upp och sova i min famn. Annars sover hon ju i egen säng hela nätterna. Lyx! Sen har vi tvättat lite kläder, myst och tagit en ny veckobild på Ida. Jag har ätit en god sallad till lunch och snart ska vi åka iväg till Kallhäll. Min kusin öppnar sin första egna Ica-butik idag! Så himl kul och ajg är himla stolt över honom! Typ hela livet har han haft siktet inställt på det här och nu är vi äntligen där! Så häftigt med människor som verkligen vet vad de vill! Heja!
 
Imorgon har jag återkontroll hos vår MVC-barnmorska. Det ska bli SÅ kul att träffa henne igen och få visa upp vår lilla skatt! Det roliga är ju också att vår barnmorska där heter Ida, hehe! Så Ida och Ida ska nu få träffas. Efter det sen ska vi åka upp till Hudiksvall och vara hos Idas farmor hela helgen. Supermysigt! Vi passar på nu när jag inte ska jobba på lördag. Det är nämligen tävlingar på vår klubb då så lektionerna är inställda. 
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis