Fredag

 
Godmorgon! Hur mår ni? Jag börjar nog förhoppningsvis må lite bättre! Idag går vi in i vecka 29 i graviditeten och det innebär trimester 3, alltså den sista. Här brukar man kunna känna sig bättre och det håller jag tumamrna stenhårt för! Fast, jag mår fortfarande illa, men känner mig liksom lite piggare! Såhär ser jag ut just nu --> En riktig kula framtill, hehe!
 
Något som också är riktigt nice är att idag är min sista arbetsdag inför semestern! Jag ska sen ha två hela veckor semester! Planen är att hänga lite i stallet och även åka ut med mina föräldrars båt! Så härligt!  Jag älskar verkligen att åka båt!
 
Igår hade vi en riktigt härlig lunch med några tjejer från jobbet. Vi gick och åt sushi (ja, man kan äta det när man är gravid, men med vissa regler) på ett nytt ställe här i stan. Dom hade riktigt fin sushi! Se här nedanför! Sen avslutades kvällen med att jag tog med mig Linda och åkte på hästäventyr! Det var så mysigt och gick jättebra :) Jag ser fram emot framtiden med det här äventyret!
 
Idag blir det alltså jobb tills jag är redo för semester och sen efter det ska vi träffa ett gäng och äta god middag ihop och då får jag och Jonn fira att vi har semester. Livet! ♥
 
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis