Semesterveckor

 
Hej alla! Såhär har delar av min semester sertt ut hittills. Jag har ju faktiskt några dagar kvar än så länge. Det har hittills varit helt fantastiskt! Bra sällskap, fint väder, god mat, husköp (!!!) hästar och roliga äventyr! Så himla mysigt!
 
Jag trivs otroligt bra i nuet, men längtar också till hösten. Just nu håller vår lägenhet på att läggar ut till försäljning och för ett par timmar sedan fick jag bilderna på lägenheten som vi fotade igår. De var SÅ fina! Och inte ens missvisande, det gillar jag! Ska visa er sen när annonsen har kommit ut. Sen hoppas vi på stor uppslutning på visningarna, budgivning och att lägenheten säljs för bra pengar! Hehe! Om så är fallet kan vi flytta till vårt nya fina hus på en gång, det vore fantastiskt! Sen kommer snart bebis också, inte alls länge kvar nu. Bara 9 veckor för att vara lite mer precis. Sen kan det ju alltid vara lite plus/minus, men ungefär. Jisses vad fort det har gått!
 
Nästa vecka börjar jag jobba igen och det längtar jag faktiskt lite till. Haha det blir så konstigt när man pratar om jobbet på sin semester och alla säger "Nä fy jag skulle kunna tänka mig en semestervecka till" och sånt. Själv säger jag typ alltid att jag säknar jobbet. Haha! Lyxliv att gilla sitt jobb så mycket! Jag har två veckor framför mig med massa förberedelser inför föräldraledighet och jag älskar att strukturera upp , så jag lär trivas extra mycket! Sen lägenhetsvisningen och en del stalltid i det nya stallet jag hänger i. Jag ska berätta mer om mina hemlisar där också, men det får ni vänta lite med. Hehe!
 
Hoppas ni har det fantastiskt också! :)Remember me


Ladda ner en egen design gratis