Update

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår helt okej faktiskt. Saknar bloggen massor, men känner att jag inte riktigt vet hur jag ska uppdatera här när mit hästliv står mer eller mindre helt stilla. Jag ser att ni är många osm går in här dagligen och jag är ledsen att det oftast blir besvikelse. Men jag ska försöka komma igång och uppdatera lite framöver. Kanske inte varje dag precis, men någon gång ibland. Dok kommer det få bli lite andra inlägg än endast hästinlägg, för faktum är att jag inte har så mycket häst i mitt liv nu.
 
Jag rider lite grann, på Ms ponnyer G och R. Det är jätteroligt! Men det blir endast någon gång i veckan och nu är de på sommarbete. Men riktigt roligt är det! Jag har ju fortsatt att ha lektioner på ridskolan, men nu är de slut också och alla ridskolehästarna som jag annars skulle kunna rida på är ju på sommarlov. Så det blir helt klart inte mycket häst just nu.
 
Något som är roligt är att det har trillat in en del förfrågningar och förslag angående hästar jag skullek kunna börja rida. De flesta väldigt intressanta, men framförallt ett har varit extra intressant. Vi får se hur det blir med det.
 
Det är nämligen såhär också att jag har en liten nyhet. I oktober kommer en liten bebis till världen. Så ni som funderade på varför jag mådde så himla dåligt väldigt ofta för ett tag sedan; det är anledningen. Jag mår fortfarande illa och spyr trots att vi kommit långt över halvvägs igenom, men några få mår ju illa hela tiden och jag verkar vara en av dom. På ultraljudet fick vi se att det ska bli en liten flicka, men helt säker kan man ju inte vara. Jag känner mig väldigt tjock och har gått upp hela 17 (!!!) kg. Men tack och lov syns det inte lika mycket som jag tycker att det borde göra. Ni ser på bilden här ovan.
 
Min plan är att fortsätta rida lite grann så länge det går och sen vill jag igång igen med hästarna så fort det bara går efter bebisen har kommit. Det är beräknat 5e oktober och jag hoppas att det ska gå så pass bra att jag kan ta mig upp i sadeln hyfsat snart efter. Men vi får se :)