Helgen

Också har ännu en vecka passerat - jisses vad fort tiden går! I helgen har jag haft fullt upp och det har varit jättekul! I fredags var ju Jonn ledig som vanligt och då passade vi på att fixa en massa hemma. Sen körde jag en powerwalk på 70 minuter, asskönt!! Fler såna tack! Och sen på kvällen kom C och J över på middag, mysigt!
 
På lördagen började jag jobba igen, på ridskolan. Så nu har jag mina lektioner igen! Det var superkul att träffa alla eleverna igen och nu ser jag fram emot att komma igång och sätta nya mål för nästa termin för alla elever! Sen efter jobbet åkte jag raka vägen hem och åt lunch och gjorde mig iordning för en kväll med tjejerna. Vi skule nämligen upp till Stockholm och köra Escape room, äta tapas och dricka drinkar. Såååå nice! Det kändes så lyxigt att ta på sig en klänning och sen åka mot stan. Jonn skjutsade in mig och sen mötte jag upp tjejerna för att ta tåget. Jag åker typ aldrig kommunalt, men det är ju faktiskt himla smidigt. Precis innan tåget kom fick jag snabbamma lite i bilen, haha! Och mitt i amningen kom det vääääärldens bajs. Tack Ida, det var bara att byta där i bilen. Jag täckte mig själv med en filt och tänkte bara "Det här MÅSTE gå, annars är jag körd!" Men det gick bra och jag kände att jag plötsligt kommit en nivå högre i mina blöjbytarskills. Jag pussade Ida och Jonn (Min familj!! :D ) hejdå och sen klev vi på tåget. Där poppade vi lite prosecco a la 17-års Sandra, haha! Så underbart att det var tågstrul och alltså var proppfullt med folk på tåget, hahahah!
 
När vi kom upp till Stockholm körde vi alltså ett Escape Room, SÅ kul! Jag har inte gjort det tidigare, men det kommer jag absolut göra fler gånger! Tyvärr hann vi inte klart, men vi skyller på att vi ju kom lite sent eftersom tågen strulade ;) Sen drog vi vidare till en tapasrestaurang som hade så STÖRT god tapas! Underbart! Det blev också en hel del Sangria och som vanligt gillade jag den som var gjord på Cava bäst, sen rödvin, sen rosévin och minst den på vitt vin. Men det är ändå kul att köra alla ;) Efter middagen kom Jonn och Ida och hämtade mig så åkte vi hem och sov.
 
 
På söndagen började vi faktiskt dagen med en sovmorgon. Mysigt! Sen kom Joacim och hjälpte Jonn att fixa massor i vårt garage och jag och Ida hängde inomhus. Sen på eftermiddagen var det ponnycupsmatch i dressyr och jag och Ida åkte dit. Ida fick hänga med sin mormor och som vanligt skötte hon sig exemplariskt. Ida alltså, inte mormor. Eller ja, mormor också för den delen, hehe! Matchen gick bra, trots lite ont om ponnyer den här gången. Alla ryttare red bra som vanligt och den här gången vann vi matchen. Kul! Sen på kvällen hann jag i princip bara hem och äta middag innan det var dags att gå och sova.
 
Den här helgen var grym, tack alla underbara för att ni är ni :)Remember me


Ladda ner en egen design gratis