Helgen

Hejsan hoppsan! Nu har ännu en helg passerat och vi har haft fullt upp. I fredags var jag och Ida på sushilunch med tjejerna från jobbet. Första sushilunchen med dem sen Ida föddes och det var himmelskt! Jag kunde äntligen äta den sushin jag ville (tonfisk) och den var gryyyyym! Är typ sugen på den igen nu. Lunchen blev lång, jag tror vi satt där i två och en halv timme, hehe. Tyvärr kunde inte Sofia och Vincent kommer för han var lite förkyld och inte heller Evelina kunde komma då hon hade så mycket på jobbet. Men vi tar igen det nästa gång!
Efter sushilunchen gick jag och Lisa på stan och fick en hel del ärenden uträttade. Skönt. Ida sov igenom hela dagen utom en liten stund på sushistället där hon bara var sådär glad som på bilden och sen en liten stund som hon fick mat i bilen. Perfekt, en exemplarisk bebis ;) På kvällen kom min mamma över en sväng och åt middag med oss, gosade med Ida och tittade på Idol.
 
I lördags hade vi en ganska lugn dag på förmiddagen. Vi fick besök av Gurra och Emma, jättemysigt! Ida fick en jättefin present som jag har tittat på, så det var verkligen mitt i prick! Sen tog vi en promenad innan det var dags för mig att göra mig iordning för att åka på middag i Trosa. En kollega på ridskolan har fyllt 60 så vi var ett tjugotal som åkte dit och firade henne, mysigt!
 
Igår, söndag, började jag och Ida dagen med matning och blöjbyte som vanligt. När vi kom tillbaka in i sovrummet låg Jonn och Abbe och supersov oh jag och Ida var båda två lika klarvakna där i mörkret, så vi gick istället ut till soffan och satte oss för att mysa lite. Efter ett par timmar gick vi in och väckte Jonn med en kaffe på sängen. Sen var det mer eller mindre dags för en tidig lunch för mig och sen packade vi ihop mig och Ida och åkte på ponnycup. Ida fick följa med då jag kände att det var en bra dag att testa hur det fungerade. Ida älskar ju att åka både bilstolen och vagnen och sover i princip hela tiden när hon är i dem, så vi chansade. Vi hade med oss Linda också som lite hjälp om det skulle behövas under tiden jag coachade mina ryttare och inte kunde ge Ida uppmärksamhet. Men det behövdes typ inte, Ida sov hela tiden när vi var där, eller så var hon bara vaken och nöjd. Duktig! :)Remember me


Ladda ner en egen design gratis