Mysig helg med en liten dålig detalj

 
Se här vlken fantastisk dag vi hade igår! Vi började dagen med lite sovmorgon (Vi är SÅ lyckligt lottade som än så länge har en bebis som sover 5-8 timmar i sträck på natten) och sen tog vi en långpromenad på dryga timmen. Sen var det dags att göra sig iordning för att åka till Turinge ost & vin för lite lunch. Det var SÅ god mat och jag unnade mig ett gott glas bubbel också. Lyx!
 
Efter lunchen åkte vi hem och gav Ida mat (hon skötte sig bra som vanligt på restaurangen och sov fint hela tiden, hehe) och gick på promenad med Abbe. Sen åkte vi mot Strängnäs och gick och tittade lite i affärer. Vi hittade inte det vi skulle ha, men Ida fick ett par jeans, sina absolut första, kommer bli SÅ gulligt! Efter Strängnäs åkte vi till Idas faster Camilla och fick riktigt god middag där. Det blev bland annat fläskytterfilé som var den godaste jag någonsin ätit. Sen avslutades såklart kvällen som vanligt med chiliätartävling. Haha!
 
En tråkig sak igår var dock att jag började må lite dåligt. Jag ammar ju Ida och då kan man få någonting som heter mjölkstockning. Jag har inte fått det, men lite början till det. Så trist. Det gör att jag får feber och sjukt ont i brösten. Bläää. Det har tyvärr fortsatt idag så jag har spenderat hela dagen i soffan och vilat. Jag mår lite bättre nu efter att ha tryckt i mig febernedsättande, hällt i mig massa sockrig läsk och suttit med vetekudde i flera timmar. Men SÅ onödigt!
 
Jonn och hans mamma Karin är nu och handlar och besöker kyrkogården. Jag och Ida stannade hemma eftersom jag mådde så dåligt i morse, så jag passar på att vila upp mig lite. Imorgon är det ju ponnycup och första gången jag ska vara iväg från Ida i hela 5 timmar. Då måste jag vara pigg och fräsch! Ikväll ska Ida få bada för första gången för nu har Jonn köpt en badbalja! Det ska bli SÅ mysigt!Remember me


Ladda ner en egen design gratis