Vecka 45

Såhär mysigt hade vi det i mörkret imorse. Så himla mysigt att bara gosa på morgonen, Ida har nog världens bästa morgonhumör ♥
 
Men hur som helst, det är redan torsdag! Den här veckan bara springer iväg! Trots att vi egentligen inte gjort jättemycket, hehe! Såhär har i alla fall veckan sett ut:
 
Måndag - En hel hemmadag, rätt skönt då helgen var lite hektisk. Tog i alla fall ordentliga promenader två gånger under dagen, skönt! På kvällen kom Idas ena morbror och hans tjej förbi. Mysigt!
 
Tisdag - En lugn dag på dagen där jag och Ida gick på långpromenad med Abbe. På eftermiddagen åkte vi till centrum för att skriva på papper om delad vårdnad av Ida. Eftersom jag och Jonn inte är gifta måste man skriva på papper.
 
Onsdag - Ida fyllde 4 veckor och det firades med att Idas kompis Vincent och hans mamma Sofia kom över. Vi hängde hela dagen och åt halloumiburgare till lunch. På morgonen hakade jag på Erica på en promenad också, perfekt! På eftermiddagen hade vi besök på BVC där Ida fick massa beröm och hade gått upp och vuxit som hon ska. Super! På kvällen tog vi sen en ordentlig promenad med vagnen.
 
Torsdag - Det är ju alltså idag, och då har vi varit på babycafé tillsammans med 16 andra mammor och bebisar. Mysigt! Efter det gick vi och handlade lite middag och sen har vi spenderat resten av dagen hemma och myst i soffan. 
 
Fredag - Jonn är ledig och vi kommer kunna hänga hela dagen. Vi har nog inga direkta planer än så länge, men det blir mysigt att vara hemma hela familjen. (Tänk att vi kan säga att vi är en familj!) På eftermiddagen ska jag eventuellt åka till Valle, den tjusiga hästen ni sett här någon gång. Och på kvällen ska Jonn dricka öl och kolla fotboll med lite vänner så jag tror jag och Ida ska åka och hälsa på hos mina föräldrar, eller ås kanske vi crashar fotbollen ;)
 
Lördag - Jag tänkte åka till stallet med Ida och träffa alla elever. Men vi får se, det beror lite på hur natten har varit. Nu har jag verkligen ingen anledning att oroa mig då Ida, peppar peppar, sover hela nätterna! Så lyxigt! Men vi får se.
 
Söndag - Fars dag! Ida har planerat att ordna kaffe på sängen till sin pappa, jag anar att jag kanske får hjälpa henne lite, hehe! Sen blir det kanske någon present om han varit snäll :) På eftermiddagen har jag ponnycupsmatch igen så då är nog Ida hemma med Jonn. Och till er som eventuellt tycker och tänker - Jajamän, jag lämnar Ida själv med sin pappa i några timmar. Det går toppenbra!Remember me


Ladda ner en egen design gratis