Well hello!

 
Alltså lilla skruttan, älskar när hon är såhär pigg och gullig!
 
Jisses, vem kunde tro att det skulle vara så hektiskt att vara föräldraledig att man inte ens hinner göra ett blogginlägg om dagen! I och för sig kan det ju vara att jag inte väljer att prioritera bloggen... Det finns en heldel saker som går före nu. Givetvis allt som har med Ida att göra, men även mina promenader! Jag försöker promenera minst en timme om dagen med med Ida och Abbe. Så skönt! Abbe blir glad och Ida sover gott i vagnen. Älskar att hon gillar att åka både vagn och bilstol. Underbart!
 
Senaste dagarna har vi haft det jättemysigt. Idag har vi varit på Taxinge julmarknade med Erica, Alice och Julia och igår var vi på BVC och sen på öppna förskolan. Ida var klart yngst och sov sig igenom hela tiden som vanligt, haha! Men det var mysigt ändå. Jonn har varit i Jönköping från igår till idag och kom precis hem. Så jag och Ida sov själva i natt. Jag gillar inte att sova utan Jonn hemma, men som tur är har vi ju Abbe som vaktar ;) Såhär mysigt hade vi det i morse när vi tog sovmorgon. Jag älskar morgnarna när man inte behöver ha bråttom upp. När jag kan lyfta upp både Abbe och Ida och vi kan ligga och mysa och småsova lite till. Abbe njuter, jag myser och Ida sover, hehe!
 
 
Imorgon ska vi ha en trevlig dag också. Jonn är ju ledig på fredagar så det innebär sovmorgon för hela familjen och sen en mysig frukost tillsammans. Sen vid lunch ska jag och Ida åka till mitt jobb och luncha med lite tjejer från jobbet. Bland annat Sofia som också har med sig Idas kompis Vincent som är 3 veckor äldre än henne. Hihi! Här ser ni dem:
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis