Bästa dagen ♥

 
Alltså.. Vilken dag det blev igår! Jag hade laddat för dagen så himla myket och längtat och längtat. Dagen vi skulle flytta till vårt fina hus! Dock visste jag att jag inte skulle kunna göra så mycket och förmodligen mest känna mig i vägen, men ändå.
 
När alla till slut kom och skulle börja flytta alla grejer (tusen tack till alla grabbar som hjälpte till!) så hade ajg fått för mig att jag bara var tvungen att fixa håret. Så det gjorde jag. Och var totalt inne i det och plötsligt när jag har en enda slinga kvar att locka så hör jag "SURPRISE!!!" och då står det en massa fina tjejer utanför toadörren. MEN VA!? Vad gör alla ni här!? När jag väl förstod vad det var frågan om bara forsade tårarna! Jag blev så himla glad! Jag hade inte alls förväntat mig att få en baby shower! Men jag har nog de finaste vännerna alltså!
 
Så istället för att flytta grejer fick jag klä på mig skorna och gå iväg till en annan lägenhet där tjejerna hade fixat och donat jättefint! Dom känner mig väldigt bra också tydligen för det var inte massa tårta och sånt, utan frukt, hamburgare, marängswiss och en fräsch kaka! Så himla härligt! Vi lekte roliga lekar där vi skojade om att vinnaren till slut får vinna att arrangera nästa baby shower. Så himla roligt att en av de två vinnarna blev min mamma! Hahaha! Så nästa bebis som föds får alltså en baby shower ordnad av min mamma ;) Hehe...!
 
Jag och bebis fick också en massa (!!!) fina presenter! Allt vad verkligen SÅ himla fint och bara en massa bra saker! Jag har ett kompisgäng med mycket bra smak helt enkelt. Men så mycket presenter var alldeles galet!
 
Tack underbara vänner för den här dagen, jag kommer aldrig glömma den! ♥Remember me


Ladda ner en egen design gratis