Börjar komma iordning

Hej på er! Nu har det återigen hänt en del sedan sist. Jag skulle ju på läkarbesök sist när jag skrev och ja, det gick sådär. Jag blev sjukskriven fram till BF(Beräknad Födsel) och det är ju inte riktigt min starka sida. Anledningen till att jag blivit sjukskriven är för att jag hostar mer eller mindre hela tiden. Eftersom det är djupa och starka hostningar så blir musklerna i min kropp helt slut, och dom skulle verkligen behöva hinna återhämta sig lite innan det är dags för förlossning. Stopp. Hör ni vad galet!? Förlossning. Idag säger appen att det är 15 dagar kvar till bebis kommer och ja, det kan ju bli vilken dag som helst nu. Men som mest är det typ 30 dagar kvar. Galet!
 
Vi har fortsatt att få lite mer ordning i huset, beställt hem en massa möbler, installerat internet, tv och larm, fått en soptunna (Vuxenpoäng!) och massa sånt. För varje dag så blir det lite mer ett färdigt hem.
 
I helgen hade vi en trevlig helg. Vi började med att på fredagen gå över till en av våra nya grannar på middag. Det var SÅ trevligt! Vi känner inte dem men de är i typ vår ålder och har tre barn, varav det yngsta föddes i år. Sen var en annan granne också ditbjuden, också i ungefär vår ålder, så det var hur mysigt som helst! Vi blev kvar lite för länge, hehe! Sen på lördagen var det kräftskiva hos mina föräldrar. Inget stort, utan bara vår årliga familjekräftis. Så mysigt, tänk vad lyckligt lottad jag är som har så fin familj! Sen på söndagen hade vi tjejkväll med bowling och middag på pinchos. Så mysigt! 
 
Förutom de små avbrotten med roliga aktiviteter så är jag mest hemma i huset och vilar, myser med Abbe, småpysslar i huset och varvar det med att åka på alla möjliga läkarbesök. 
 
Imorgon ska vi på barnmorskebesök och får träffa en annan än "vår" barnmorska för hon är på semester. Men det gör inget, jag är så nöjd med hela det stället så det ska nog gå bra. Tänk vad knasigt att det kanske är vårt sista barnmorskebesök! Fast det tror jag inte. Nästa är inbokat 3 oktober, två dagar innan BF. Jag tror vi hinner gå på det också. Men vi får se!
 
 

Väntar du tvillingar, vilken jättemage!;)

Svar: Haha ja eller hur ;) Lite trist faktiskt att det inte blivit någon suuuperstor mage. Men det är rätt roligt att se folks miner när de blir förvånade över att bebis är klar och att det inte är några månader kvar. Men liten mage behöver inte betyda liten bebis, hon blir säkert lagom stor :)
sandraenerstrand.se
Remember me


Ladda ner en egen design gratis