Fredag

Hej på er!
 
Idag har jag en heldag hemma i fina huset. Jag har pysslat och fixat lite. Tvättat upp ännu lite mer bebissaker, flyttat in massa blöjor, krämer, handdukar och annat i skötbordet (Det blev SÅÅ mysigt!) och beställt lite möbler och sånt. Rätt skönt faktiskt.
 
Igår var en dag som var betydligt mer innehållsrik. Började med en sväng till ridskolan för ett möte där jag skulle lämna över lite information till min vikarie som ska ha mina lektioner några veckor framöver nu. Sen efter det åkte jag direkt till stan och träffade fina Elin och hennes dotter Tigra för en sjukt god sushilunch. Sen var det besök hos barnmorskan och där såg allt bra ut. Sen vidare till jobbet där jag hade lite grejer att fixa. Sen åkte jag upp till Frida för att fixa fransarna. Så kul att göra hos någon man känner i stället, det blir en hel del snack, hehe. Sen efter det åkte jag till mina föräldrar för att lämna ett lås, hämta en dator och kolla av en felkod på min bil. Sen (nej det är inte klart än) så åkte jag till stallet igen för att lämna över lite mer till en annan vikarie. Sen började jag resan hemåt. Med ett stopp på Burger king 22.15 för att få oss någon middag. Haha! Den dagen blev det egentligen lite för mycket. Som sjukskriven ska man ju typ vara hemma och ta det lugnt. Så det passade himla bra med en dag hemma idag.
 
Nu står vi inför helgen och vi har inte så jättemycket planer. Lite middag hos oss imorgon, men annars inte så mycket. Skönt. Det är ibland härligt att ta det som det kommer och kunna vara lite spontan.
 
Juste, idag gick vi in i vecka 39 i graviditeten och bebis är helt galet livlig i magen. Vi får se om det är dags att titta ut snart eller hur länge hon vill stanna där inne. Just nu känns det som att hon aldrig kommer vilja titta ut, haha! Iförrgår fick mina vänner sin bebis också, så himla gullig! Det känns så overkligt, hon och jag ska ju få nästan samtidigt och hennes bebis är ute nu! Oj oj oj.
 
Mat.... Det bästa som finns just nu, haha!
 
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis