Tisdag

Godmorgon!
 
Eller ja, ni har väl säkert också varit vakna länge, men ändå. Här sitter jag i vår soffa i vårt nya hus(!!!!) Hur galet!? Så himla mysigt att sitta här och titta ut på området och det är heeeelt tyst och lugnt. Det enda som hörs är min ansträngda andning, haha!
 
Igår var en lite kämpig dag, jag har nämligen hostat och hållt på i nästan 9 veckor nu så jag åkte till vårdcentralen för att kolla upp att allt är okej ändå. Hostan går liksom inte över. Jag har varit på vårdcentral tidigare och läkaren jag träffade där ville inte ge mig någonting för han sa att han inte vågade garantera att bebis inte tog skada. Sen sa han typ att man kan ändå inte göra någonting åt hosta. Hepp. Men nu fick jag i alla fall massa mediciner och jag fick också åka till förlossningen och undersöka så att bebis har det bra där inne. Om det inte hade varit så och att bebis var för påverkad av min hosta och allmänt dåliga tillstånd hade vi planerat igångsättning (Hjälp!) men det såg tillräckligt bra ut för att avvakta än så länge. Skönt. Men så igår var en lång dag på sjukhus och med massa olika mer eller mindre bekväma undersökningar. Jag fick för första gången ta ett näsprov. Har ni inte gjort det så försök att undvika det! FY TUSAN vad det var obehagligt! Kändes som hon grävde i min hjärna genom näsan. Huuu!
 
 
Idag hoppas jag det blir en mycket roligare dag! Jag ska först till jobbet, så kul! Där väntar en massa roliga möten och efter det ska jag åka upp till Bigbaby. Där ska jag och mamma hämta ut vår barnvagn! Åååh så mysigt! Sen efter det ska jag och Jonn till sjukhuset och gå på amningsföreläsning. Heja. För mig är det självklart att Jonn följer med på kursen. Även om det är jag som ska amma är det ju super om han kan hjälpa till när jag inte får till det. Att han är lite insatt och kan komma med tips och råd.
 
Nej nu ska jag hoppa in i bilen och åka till jobbet, jag börjar sent eftersom jag inte är frisk. Jag tänker jobba så lite som möjligt den här veckan så jag kanske förhoppningsvis kan få bli av med den här sjukdomen. Vill vsara lite piggare när det är dags för bebis att komma ut.Remember me


Ladda ner en egen design gratis