Vecka 37

Hej på er alla!
 
Hoppas ni mår bra, jag är på bättringsvägen (inbillar jag mig) men ska till läkaren igen imorgon och se hur jag mår egentligen. Men skit i det, det kunde vara värre. Just nu verkligen njuter jag av livet. Jag äääälskar att vakna upp i vårt fina hus, gå runt och pyssla och fixa med allt och bara vara. Så mysigt! Vi börjar så smått komma i ordning här hemma, men vi har fortfarande lång väg kvar. Vi saknar möbler på vissa ställen och det är en del kartonger som itne blivit uppackade än. Men det gör liksom inget. Det får komma när det kommer. Vi har fått ordning i kök, vardagsrum, sovrum och alla tre toaletterna. Sen saknar vi en del möbler i både vardagsrum och badrum och eventuellt sovrummet också, men det är inte så bråttom.
 
Igår hade jag Hästlekis och då sa jag till barnen att de inte träffar mig nästa vecka. Utan då kommer det vara W som kör eftersom jag ska få en bebis. Dom var så söta och på slutet när vi skulle kramas och säga hejdå hoppade alla barnen på mig och gjorde värsta högen, haha! Sötnosar!
 
 
Nu börjar det verkligen närma sig med bebis ankomst. I fredags klev vi in i vecka 37 och jag har givetvis appen Preglife som alla andra gravida tjejer i Sverige (överdrift) och hjälp vad knasigt det kändes när appen då talade om att " 95% av alla födslar sker mellan vecka 37-42". Där är vi nu! och bara 27 dagar kvar. Nu är det bara 25 dagar kvar. Hjälp! Haha! Men vi är redo!
 
Idag funderar jag på att börja tvätta alla bebiskläder. Det har jag sett fram emot. Dock har jag ingen byrå att packa ner dem i när de är färdiga, så det är det som gjort att jag väntat med det. Men jag har köpt bra tvättmedel i alla fall! Så kanske kan jag tvätta lite grann. Eller så åker jag och köper en byrå helt enkelt! Det kanske jag ska göra? Vi har redan bestämt vilken vi ska ha, så kanske... Vi får se. Jag vet inte om jag orkar bära grejerna...
 
Jag är så sugen på att åka iväg och handla massa saker till huset, saker jag vet att vi behöver och vill ha, men jag orkar typ ingenting nu. SÅ trist. Jag är ju en sån människa som vill att allt ska hända på en gång. Att har jag bestämt mig för något så vill jag bara att det ska vara så nu nu NU. Men så fungerar det inte alltid.
 
Nu ska jag käka lite lunch och så får vi se sen om jag åker iväg eller inte. Ha en fin dag! Remember me


Ladda ner en egen design gratis