Date Night April

 
Den här månadens Date Night gick av stapeln i veckan. Det var ju lite osäkert om det skulle gå att åka iväg eftersom jag varit sjuk. Ni som hänger med på instagram (@SandraEnerstrand) vet ju att jag har varit så himla dålig, till och med så att jag inte kunde jobba. Men jag hann bli tillräckligt frisk för att åka iväg. Härligt!
 
Vi åkte tåg upp til Stockholm och till Norra Brunn där vi åt en trerätters och kollade på Stand up. Det var Sven  Brundin, Josefine Sonch och Johan Rheborg som uppträdde. Dom var bra alla tre! Jättekul! 
 
Våra månadsdejter är ju lite tänkt att vara saker vi kanske inte vanligtvis gör. Men det behöver inte vara något superspeciellt. Jag kan verkligen rekommendera det här till alla er som har en relation. Det är SÅ mysigt! Jag och Jonn är visserligen rätt duktiga på att göra saker i vanliga fall, men dom här månadsdejterna är lite extra kul.
 
Vi har satt upp några regler i nuläget:
♥ Vi fixar varannan månad, jag har jämna och Jonn har ojämna månader
♥ All planering är hemlig och den andra personen får veta så lite som möjligt innan.
♥ Vi har en budget att spendera per år, ganska snålt satt. Sen får man välja själv hur man vill spendera det. Vill jag så kan jag spendera alla pengar på en enda dejt, men då blir det väldigt billiga dejter resterande månader.
♥ Det ska vara något som vi inte vanligtvis gör
♥ Ida får vara med om det passar för dejten, annars ordnar man med barnvakt
♥ Det finns ingen tidsbegränsning, dejten kan pågåg i en timme eller en hel helg
 
Nästa månad är det Jonn som ska fixa och jag har verkligen INGEN aning om vad vi ska göra. Och min nästa att ordna är i Juni, så det ska jag börja planera nu. Jag har några tankar redan...Remember me


Ladda ner en egen design gratis