Babysim, myshelg och barnvakt

I fredags började vi på babysim! Ida tycker ju om att bada (vilket ju de flesta bebisar gör) och det kändes som en rolig grej. Så typ 10 veckor framåt ska vi nu gå på babysim varje fredag. Supermysigt! Vi fick träna på att "simma" på mage och på rygg och även att hälla vatten på huvudet för att förbereda för att dyka. Ida var nog yngst i gruppen, men hon var jätteduktig! Sprattlade på med benen som bara den och var glad. Även i omklädningsrummet var hon jätteduktig både innan och efter. Alla barnen blev ju jättetrötta efteråt och det märktes på många. Det blev lite gnälligt och så. Ida var också jättetrött men höll humöret uppe och tittade mest runt och var glad. Direkt när hon hade fått på sig kläderna och satt sig i bilstolen slocknade hon, haha! En rolig grej på babysimmet var att en gammal kollega till mig var med också. Hennes son var bara en månad äldre än Ida, så det var kul!
 
På kvällen var Ida trött men nöjd. Jag tänkte att hon kanske skulle bli lite extra hängig, men icke. Sen kan det ju vara för att Idas mormor och morfar kom över till oss också, då blir hon alltid extra glad! Vi åt god middag och tittade på sommarresor. Jag längtar till en utomlandssemester!
 
 
På lördagen jobbade jag som vanligt och alla elever var som vanligt duktiga! Det är så kul att ha lektioner! Jonn behövde också jobba så Ida fick vara hemma hos mormor och morfar. Det hade gått jättebra och hon var superglad hela tiden. När jag hade jobbat klart åkte jag och hämtade Ida och sen hem för att göra mig iordning för kvällens inflyttningsfest hos ett par kompisar. Tanken var att Ida skulle hänga med, men då erbjöd sig Idas farfar att vara barnvakt hemma hos oss. Så hon fick helt enkelt hänga med farfar på kvällen. Det hade också gått jättebra och hon hade varit glad och pratat massor. Vi var inte borta så sent och när vi kom hem kände jag verkligen att jag saknat henne under dagen. Tänk att man kan älska en så liten människa som man känt så kort tid så himla mycket! 
 
Jag förstår att det kan sticka i ögonen på några av er att vi är ifrån Ida så mycket när hon är så liten, men jag tror på att göra så redan tidigt. Jag tror att det blir lättare att ha barnvakt i framtiden om hon redan nu blir "van" att vara med andra människor. Det är av samma anledning jag alltid vill att andra ska hålla i henne när vi träffar vänner och så. Och samma anledning hon sover i egen säng och har gjort det redan från start. Samma anledning som jag redan nu börjar lägga henne i sitt eget rum för att vila på dagarna. Jag tror helt enkelt på att börja tidigt med såna saker. Alla gör som dom vill och var som passar för dem och det här är vårt sätt.
 
Nu är det snart dags för mig att åka och jobba igen. Vi har ponnycup i dressyr idag och ska åka till Botkyrka. Det blir roligt! Dagen har börjat med massa morgonmys bara. Lite sovmorgon, sen lite gos med Ida och bara tagit det lugnt. Så härligt att vara hela familjen hemma för en gångs skull. Det blir mycket jobb nu för Jonn då han har haft lite förändringar på firman och sen dessutom har massa jobb. Men det är ju toppenbra!Remember me


Ladda ner en egen design gratis