Fest, tävling och lunchhäng

Måndag och ny vecka igen! Jisses vad tiden går fort! Helgen har varit riktigt härlig! På lördagen började jag som vanligt dagen med att ha lektioner och det var som vanligt riktigt kul. Kanske till och med lite extra kul för det gick riktigt, riktigt bra! Sen åkte jag snabbt hem och gjorde mig iordning för fest! Vår vän Mary har nämligen fyllt 30 och det firades nu. Mina föräldrar kom hem till oss och passade Ida så vi fick vara lite barnfria. Jag tänkte att vi väl kanske skulle vara kvar på festen till 12-tiden, men vips så var klockan 3, haha! Vi gick inte och la oss förrän klockan var 4 på morgonen. Pust! Men OJ vad roligt vi hade! Temat på festen var Glitter & Glamour / Röda mattan så jag hade massa glittriga smycken och långklänning och Jnn hade kostymen på. Kändes lite härligt faktiskt haha!
 
 
På söndagen väckte Ida mig vid 9.00 och tyckte att det var hög tid att gå upp. Hon var så söt och låg och skrattade så det var bara att kliva upp. Och jag säger bara det - tur att man inte festar sådär särskilt ofta, haha! Jag måste inte perfekt på morgonen. Men efter några timmar och en pizza, lite chips och choklad så var man människa igen. Mamma och hennes kompis Monika kom förbi en sväng för att hälsa på Ida och Ida fick jättefina presenter! Det var mysigt att träffas. Efter det var det dags för ponnycupsmatch i dressyr. Denna gång hos Gladö och det gick riktigt bra. De hade jättefina ponnyer som vanligt och vi lyckades kamma hem en seger. Kul!
 
 
Idag har jag och Ida varit hemma hela dagen och började dagen med en sovmorgon. Sååå skönt att få sova lite extra. Sen klev vi upp och åt frukost och myste lite innan det var dags för promenad med grannarna. Det blev en timmes barnvagnspromenad och sen gick vi hem till Erica och åt lunch. Alla tre småtjejerna sov i vagnarna så de fick stå ute och fortsätta sova medan vi åt. Vi blev kvar där och satt och snackade i ett par timmar. Sen gick vi hem och jag grejade lite i Idas rum. Vi har ju köpt en ny garderob till alla Idas kläder och jag passade på att flytta in i den och lägga fram lite större storlekar. Nu går hon in på klädstorlek 62. Sen på kvällen nu var jag ute på en timmes promenad med grannarna igen och nu har vi precis ätit Jonns goda pasta carbonara och ska titta på avsnittet av Bron som vi missade igår.
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis