Kyla, vardagslyx och resa!

Alltså jisses vad kallt det var ute igår! När jag och Erica gick på promenad var det -15 grader och det riktigt isade i kinderna! Ida fick ha på sig sin rånarluvsmössa under sin björndräkt. Hur söt är hon inte i den? Haha! Det är bara bebisar som lyckas se söta ut i rånarluvor! Just den här har hon fått av sin favoritfaster i julklapp och den är grym! Hon håller sig jättevarm i den utan att bli svettig! Perfekt varm alltså.
 
 
Det har dock varit superhärligt att åg promenad, både igår och idag. Det är liksom friskt att gå i minusgrader och sen att detä r så himla fint med all snö! Underbart! Idag när jag kom hem väntade både Erica och Anette på mig för att vi skulle ta en promenad. När jag svängde in i området mötte jag först Anette med sin vagn och vinkade, sen mötte jag Erica när hon klev utanför huset och allt var så fint med alla fina husen, snön och solen som sken. Då blev jag så glad ända in i hjärtat. Vad jag är glad att vi flyttat just hit!
 
 
När vi kom in efter dagens förmiddagspromenad myste vi i soffan, åt lunch och lekte. Sen hoppade jag ner i ett efterlängtat bad. Ida fick ligga i babygymmet en stund när jag badade och sen fick hon hoppa i badet med mig en stund. Hon gillar att bada! Så härligt! Sån här vardagslyx hade jag:
 
 
Juste! Igår gjorde vi något riktigt roligt också! Vi bokade en resa! Så himla härligt och jag längtar redan! I juni åker vi till Malta, jag och min familj med mina föräldrar. Så himla mysigt! Och titta vad gulligt på biljetten: Idas första flygbiljett!
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis