Snökaos och föräldragrupp

Igår kom det MASSOR med snö! Eller ja, även dagen innan kom det en del så igår när jag hade varit på promenad med grannen låg det typ en decimeter lössnö på vår uppfart. Och då jäklar tog jag tag i saken och röjde bort allt. Ida låg ändå och sov i vagnen så jag passade på att röja. Tanken var att bara ta bort snön på trappen och den där vallen som blir vid tomtgränsen mot vägen. Men... Som vanligt när jag tänker att jag bara ska göra lite så kom tanken "nu är jag ju ändå igång" och så gjorde jag allt. Men efteråt kändes det ju jäkligt bra och Jonn blev lagom överraskad när han kom hem, haha! Gissa om jag blev lite bitter när jag i morse vaknade till ytterligare 5 cm snö? All skottning förgäves haha!
 
 
Idag har jag och Ida varit iväg en sväng till BVC för en föräldragrupp. Ett gäng föräldrar och barn i samma ålder som träffas och pratar om lite allt möjligt. Det var jättetrevligt, men såklart lite stelt och tyst som det lätt blir i början av en sån grej. Efteråt kom vi dock igång och pratade lite mer. Varför blir det alltid så? När det väl gäller är det ingen som säger något, men sen när det är slut ja då jäklar bubblar alla på? Haha, det känns väldigt svenskt! Hur som helst, det vi pratade om idag på föräldragruppen var sömn. Mycket prat m hur man ska hantera nätterna när barnen inte riktigt vill sova och sånt och där kände jag att jag inte hade mycket erfarenhet. Hittills sover ju vår lilla prinsessa som jag vet inte vad. Hela nätter och vaknar glad på morgonen vid 7-9. Vill jag sen sova vidare så kan jag det, då somnar hon gärna om till 10/11-tiden. Så lyxigt! Bilden är tagen i söndags när jag fick gå in och väcka lilla fröken vid 10.45 för att vi behövde åka, haha!
 
Nu är det dags för lunch och sen ska jag nog försöka dra med mig grannen ut på promenad igen. Så härligt att gå på promenader i kylan! Och juste, jag ska okså skapa en facebookgrupp för vår föräldragrupp! Det tog jag på mig att göra, hehe!Remember me


Ladda ner en egen design gratis