Träning, mera babysim och SPA

Idag har vi återigen varit på babysim! Omgång två och Ida var lite mer bekväm i vattnet den här gången och orkade längre. Hon var ju glad och härlig förra gången, men hon kändes lite mer uthållig idag. Kul! Jonn har skadat sin hand, eller ja, fingertopp, så han kundei nte vara med och bada (han har klämt den så den gick i två delar, huuuu) så då fick Idas mormor följa med! Supermysigt!
 
 
Igår hade jag en härlig kväll med tjejerna också! Vi var fem stycken osm gick på After Work på ett SPA. Det blev träningspass, bubbel, bastu, vin och charkisar. Så nice! Man borde verkligen unna sig sådant oftare! Man blir så härligt avspänd och harmonisk. Det är liksom något visst med att glida omkring i morgonrock och bara koppla bort omvärlden.
 
 
 
Dagen innan, allså i onsdags hade jag värsta hurtiga dagen! Jag började morgonen på ett nytt gym. Mamma SMART-träning stod på schemat och där startade vi med att jag fick mina magmuskler ordentligt kollade av instruktören. Jag fick andas på olika sätt, spänna lite här och där och sen klämde hon och tryckte också. Och mina magmuskler hade gått ihop! Tjiho! Så efter kontrollen blev det ett träningspass med massa andra mammor och bebisar. Det gick bra och det var SÅ skönt att verkligen träna och känna att man fick ta i lite grann och bli svettig för att man tränar! Älskar det!
 
När jag kom hem från mammaträningen (som jag för övrigt nu har bokat in mig 10 gånger på) så mötte jag direkt upp Erica och Anette och gick på en timmes promenad. OJ vad vi krigade! Det hade ju börjat töa brt massa snö så det var SÅ tungt i skogen där det inte var helt plogat. Sjukt svettigt! Sen på kvällen blev det ytterligare en 50 minuters promenad. Skönt! Nu jäklar är jag på hugget! Och vet ni? Idag, två dagar efter, så har jag träningsvärk för första gången på nästan ett år! SOM jag har saknat den känslan! Jag älskar att ha träningsvärk! 
 
Förutom babysimmet idag har jag varit en sväng på jobbet och haft utvecklingssamtal med min chef. Det gick bra och ja, det var ju inte så mycket att gå igenom eftersom jag är föräldraledig. Men det var kul att snacka lite om vad som händer och lite framtid. En del av mig längtar tillbaka till jobbet, men den stora delen av mig vill bara att tiden med Ida ska gå såååå långsaaaamt. Jag passade också på att luncha med Lisa, min ena vikarie. Supermysigt! Och så har jag gått på stan en sväng och inhandlat lite nya grejer, bland annat ett gäng nya härliga träningskläder! Jag orkade dock inte prova i butik, så jag får testa hemma och åka och byta om de inte passar. Vi får se.Remember me


Ladda ner en egen design gratis