Tjejdag, babysimsavslutning och en sjukt bra helg!

Senaste veckan har varit superhärlig! I tisdags var jag och Ida med min mamma, Idas mormor, på Mall of Scandinavia. Vi var där typ galet länge. Många timmar, men tiden gick så snabbt! Vi shoppade, åt lunch, fikade och bara strosade. Supermysigt! Det blev en hel del till Ida också... Otippat va ;)
 
 
För övrigt i veckan har vi varit på mammaträning igen, det var superkul och jag körde på ganska hårt. Sen har vi också varit på årsmöte i vår samfällighet, föräldragrupp och haft lunchhäng hemma hos oss. På fredagen var Jonn pappaledig så det började med en mysig morgon. Sen åkte vi till Södertälje för lite ärenden och sen babysimsavslutning. Ida var glad att få gå på babysim igen och hon var superduktig! Vi fick dyka och faktiskt släppa henne ne kort stund. Det gick jättebra. Sen startade vi helgen!
 
 
Vi började helgen med att gå på kalas hos grannarna och hängde där. God dryck, god mat och lite för sent blev det. Men roligt hade vi! På lördagen sen jobbade ju jag som vanligt på dagen och sen på kvällen hade vi tjejkväll. Champagneprovning och sexparty blev det. Hehe. Sen på söndagen åkte vi till Jonns syster C som hade fyllt år. Där blev vi bjudna på raw food fika, mycket gott! En grym helg med andra ord!
 
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis