En helg i Helsingborg

I helgen var vi i Helsingborg och myste. Det var Jonns julklapp från mig och Ida; Att vi skulle åka ner tillsammans med Tobbe, Jelena och Kalle och bo på hotell och grabbarna skulle få spela golf på banorna där nere och jag och Jelena tog kidsen. Det blev en helt fantastisk helg med sjukt bra väder och den godaste maten på länge!
 
Jag och Jonn åkte ner redan på torsdagen och bodde en natt på ett annat hotell i Olofström för vi passade på att Jonn fick besöka en kund när vi ändå var nere. Så på fredagen åkte jag och Ida in och gjorde stan i Olofström (Ica, Lindex, Kappahl och Apoteket, hehe) och Jonn åkte på kundbesök. Sen åkte vi på lunch med dem. Efter lunch åkte vi mot Helsingborg och stannade först på Dormy och köpte en ny klubba till Jonn och sen åkte vi vidare till en golfbana så Jonn fick slå lite bollar. Jag och Ida myste i solen i gräset så länge.
 
 
När vi kom fram till hotellet lavi oss på sängen och chillade lite, gjorde sen oss iordning och gick ut och åt. Vi hittade en restaurang som hade mycket pizzor och alltså jag trorjag åt den gooooodaste pizzan jag någonsin ätit. En löjromspizza. Såååå god! Och så blev det goda drinkar till det.
 
 
På lördagen gick vi upp och åt en riktigt god frukostbuffé. Alltså det kan ha varit den bästa hotellfrukosten någonsin. Allt jag ville ha fanns och mängder därtill. Vad vill ni ha på en riktigt bra hotellfrukost? För mig är det Äggröra, små välstekta korvar, frukt och gärna kallrökt lax. Då är jag i himmelriket. Att kunna avsluta med en god crossaint med hasselnötskräm är pricken över i:et. Allt detta fanns såklart.
 
Efter frukosten åkte Jonn och Tobbe till golfbanan och spelade och jag, Jelena och kidsen gick ut på stan och shoppade. Jag hittade en del kläder till mig själv och ett par nya babysimsbrallor till Ida. Hennes börjar bli för små. (Kanske inte så konsigt, hon fick dom när hon var 3 månader och är ju 7½ månad nu) Sen hittade vi en härlig lunchresaurang ute på bryggan där vi satte och och delade en flaska vitt till.
 
 
På lördagkvällen hade vi bokat bord på en tapasrestaurang som skulle vara väldigt bra och ah jättegod sangria (Finns det någon godare dryck på sommaren?) och jag kan bara säga OMGYES!! Det var SÅ gott och vi fick inte in en enda rätt som vi inte hade kunna tänka oss att ta igen. Och Sangrian....Mmh Mmh MMHH!!
 
 
På söndagen började vi med en mysigt frukost. Killarna drog tidigt för att spela golf så jag och Jelena gick med kidsen. Ida älskade äggröra precis som jag. Efter frukost gick vi ner till lekparken och hängde där hela dagen. Ida fick testa att gunga själv för första gången i sitt liv och hon tyckte verkligen att det var roligt. Så gullig när hon skrattar så det bara bubblar!
 
 
När grabbarna hade spelat färdigt var det dags att åka hem. Vi tog en låååång väg hem via Trollhättan för att hämta en stor släpvagn som vi köpt. Så det blev väl en sisådär 10 timmar i bil. Men det gick förvånansvärt fort och vi använde tiden till att bland annat börja planera Idas namngivningskalas.
 
Det blev verkligen en toppenhelg och Tack till Tobbe, Jelena och Kalle för den underbara helgen!
 
 
 
 

vad mycket gott ni åt :)
Remember me


Ladda ner en egen design gratis