Helgen vecka 21

Vilken härlig helg vi har haft! Strålande sol, varma temperaturer och massa mys! Fredagen inledde helgen med en picknick med fina vänner från jobbet. Det blev bubbel, sushi och snacks - Kan det bli bättre?
 
 
Lördagen började jag ju som vanligt med att jobba. Eleverna var duktiga som vanligt och sista gruppen red jag ut med, supermysigt! Efter jobbet åkte jag hem till mina föräldrar och hängde vid deras pool hela dagen. Sfia och Vincent kom också dit och vi hade det så mysigt! Vi började med lite lunch, skagentoast som jag och Ida delade på - det vill säga jag åt skagentoasten och hon åt citronen. Haha! Hon älskar verkligen citron!
 
 
Efter lunchen hängde vi lite på filten under parasollet och kidsen övade på att stå upp.
 
 
Det blev också bad i poolen såklart. Temperaturen var på 31,5 grader så det svalkade knappt, haha! Ida var lite trött när vi badade men glad ändå. Vincent har jag nog aldrig sett så glad någonsin! Haha! Ett riktigt blötdjur! Ida fick träna på att hoppa från kanten också, så duktig!
 
 
På söndagen åktejag och Ida en sväng till min mormor och morfar. Det var ju morsdag spå vi träffade min mamma där och fikade. Även min morbror var där. Jättemysigt att träffas. Då kan man ju undra vart Jonn har varit hela helgen? Haha! Han har varit hemma och jobbat. Det har grävts, tagits bort berg och fixats massor. Dom har varit SÅ duktiga! Förberett en ränna för att vi ska kunna sätta häck, breddat bredvid vårt garage så att vi ska kunna ställa släpvagnen där och tagit bort massa berg så vi ska kunna bygga en altan. Kommer bli superbra!
 
 
Söndagen avslutades med Månadsdejt för Maj. Men mer om den i ett eget inlägg!
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis